+421 (0)31 552 26 50 szsdunstreda@gmail.com slovenská verzia

Elismerések, értékelés

Gazdasági és Szociális Reformok Intézete – INEKO

 

Együttműködés az OVB Akadémiával

IMG_20190604_0001

2. hely iskolánknak Nagyszombat megyében

Iskolánkat értékelte  a  Gazdasági és Szociális Reformok Intézete – INEKO.  Nagyszombat megye   48 középiskolája közül iskolánk a 2016-os évben végzett értékeléskor a kiváló 2. helyen végzett.

IES London értékelés

Iskolánkat az IES London nemzetközi B+ tanúsítvány kiadására jogosította fel. Az iskola végzett diákja kérheti ennek a nemzetközi érvényú tanúsítványnak német vagy angol nyelvű kiadását. Iskolánk végzett diákjai szakmai felkészültségüknek megfelelő állást találhatnak maguknak szlovákiai és nemzetközi szinten. Szakmailag az iskola nagyon jól felkészíti a diákokat jövendő hivatásukra. IES London s ratingom B+

IES B+ n

Szlovákiai Ifjúsági Intézmény – IUVENTA

Ez az állami intézmény, amely az iskolaügyi minisztériumnak van alárendelve kitüntetésben részesítette iskolánkat a nem hagyományos tanulást és művelődést elősegítő tevékenységért.

Gazdasági és Szociális Reformok Intézete – INEKO

Ez a projekt 2012-ben került bevezetésre minden alap-és középiskolában. Az értékelésnél a következő mutatókat veszik figyelembe: érettségi vizsga eredménye szlovák-,magyar- és angol nyelvből; a végzett tanulók elhelyezkedésének mutatói alapján; a szlovák egyetemekre és főiskolákra felvett tanulók száma szerint; kimagasló erdemények és a versenyeken való részvétel alapján. Az iskola helyezése minden mutatóban az iskola tipusának megfelelően van kiszámítva. A Nagyszombati Kerületben 48 középiskola közül iskolánk a 2014-es év decemberében végzett értékeléskor az előkelő 9. helyen végzett. pre každý typ školy.

„Az év iskolája“ 3. hely

Iskolánk bekapcsolódott Az év iskolája projektba, melyet Nagyszombati Kerületi Önkormányzat elnöke hirdet meg minden évben gimnáziumok és közép- és szakközépiskolák között. A pályázatok elbírálásánál a következő kritériumok alapján bírálja el a szakmai zsűri: az iskola propagálása a médiában, az iskola bel- és külső esztétikai elrendezése, az iskola együttműködése társadalmi szervezetekkel, valamint aktuális környezetvédelmi feladatokban való aktív részvétel. A 2014/2015-ös tanévben 3. helyezést értünk el.
skola-roka-3

 Elismerés

Iskolánkat külön elismerésben részesítette a nyitrai székhelyű Centrum slniečko non profit szervezet az aktív humanitárius tevékenységért. A szervezet a bántalmazott, elhanyagolt gyermekek megsegítéséért és jogi védelméért száll síkra.
podakovanie-centrum-slniecko