+421 (0)31 552 26 50 szsdunstreda@gmail.com slovenská verzia

IGAZGATÓNŐNK ÜNNEPI KÖSZÖNTŐJE SZALAGAVATÓ ALKALMÁBÓL

 

Kedves végzős diákjaink!

2020-ban minden más… sok minden kimarad az életünkből, így a várva-várt jeles ünnepségünk is – a szalagavató. Terveztétek, elképzeltétek, izgalomban tartott benneteket, hogy vajon milyen lesz… Ember tervez, Isten végez. Ez most nem adatik meg.

Nektek most máshol kellett helytállni és büszkének lenni arra, hogy iskolánkat és az egészségügyi hivatást választottátok – gondolok itt többek közt az országos tesztelésre. Nagyon értékes tagjai vagytok az iskolánknak és a társadalomnak is.  A jelenlegi járványügyi helyzet is kimutatja, hogy milyen nagy szükség van rátok, egészségügyi dolgozókra – nővérekre.

Egy országszerte elismert, neves iskola diákjai vagytok. Azt is megtapasztaltátok, hogy fáradságos munkával lehet ezt kiérdemelni. A jó hírnevet csak úgy lehet fenntartani, ha mindannyian küzdünk érte: diák és tanár egyaránt. Mint ahogy az elmúlt 50 évben számos kiváló egykori diák öregbítette a dunaszerdahelyi Egészségügyi Középiskola hírnevét, úgy abban is biztos vagyok, hogy rátok, a jelenlegi végzősök többségére is még méltán büszkék leszünk!

Ebben a bizonytalan és kilátástalan helyzetben is szeretném, ha tudnátok, hogy tanáraitokra mindig számíthattok.

Napokban pedig figyeljétek a postát, mert érkezik Nektek egy kis meglepetés tőlünk.

Sok sikert, kitartást és jól szolgáló egészséget kívánok Nektek.

 

Szeretettel

 

Dr. Miklós Beáta

iskolaigazgató