+421 (0)31 552 26 50 szsdunstreda@gmail.com slovenská verzia

Iskolán kívüli tevékenység

Iskolaújság

Az egészségügyi középiskola történelmében már voltak próbálkozások az iskolaújság létrehozására. Az első kiadás Tű címmel jelent meg az 1985-ös években. Az akkori kiadás komoly gondokkal és a technikai problémákkal járt. Ebből kifolyólag az újság tiszavirág életű lett.

A számítógépes szaktantermek kialakításával, a programok fejlődésével, valamint a diákok kreativitásának  köszönhetően az iskolaújság 2012-ben újraéledt. Új néven, új külalakkal kiadtuk iskolaújságunkat  SULISOK(k) néven. Azóta nyomtatott formában évente kétszer jelenik meg felelés mentővel egyben. A kezdeti 50-es példányszámot fokozatosan 70-re emeltük.

SULISOKK_IV_évfolyam_2 szám

SULISOK(k)_2015_16_1.szám

SULISOKK 2015-ös kiadványa
SULISOKK 2014-es kiadványa

Középiskolai Szaktevékenység

A Középiskolai Szaktevékenység az Oktatásügyi Minisztérium és a Belügyminisztérium által támogatott, középiskolások számára szervezett szakmai megmérettetés. A verseny iskolai, kerületi és országos fordulóból áll. A Középiskolai Szaktevékenység lehetőséget nyújt a különféle vizsgálatok eredményeinek bemutatására a tudományok széles skáláján.

Felvilágosító- oktató anyag

A magyar nyelvű egészségnevelő és tájékoztató jellegű szórólapok hiányát kívánjuk pótolni ezzel az elindított projekttel, amelyet folyamatosan és rendszeresen fogunk feltölteni. A megjelent szórólapok szakszerű megalapozottsággal szavatolják iskolánk szaktanárai.

Epebetegek diétája
Cukorbetegek diétája

Sótlan diéta