+421 (0)31 552 26 50 szsdunstreda@gmail.com slovenská verzia

Aktualitások

Sikeres pályázaton túl – AMIKOR A TETTREKÉSZSÉG ÉS A TAPASZTALAT TALÁLKOZIK

A Dunaszerdahely Város Önkormányzatának és iskolánk hosszú éves gyümölcsöző együttműködésnek köszönhetően ebben az iskolai évben sikeresnek mondhatjuk Húsvét szebb környezetben megvalósult pályázatunkat. Igaz, a pályázat befejező aktivitása nem az említett ünnep előtt zárult, tekintettel az időjárási és járványügyi helyzetre, hanem a Föld napján.

Tovább →

TÉGED IS VÁRUNK!

Nagyszombat megye támogatja azon 9. osztályos diákokat, akik hiányszakmákban tanulnak tovább. Az egyik ilyen tanulmányi szak az egészségügyi asszisztens. A támogatás a következőkben nyilvánul meg: havi 50 Euró anyagi hozzájárulás, ingyenes kollégiumi elhelyezés az 1. és 2. évfolyamban. Bővebb információ a megye oldalán található!

Iskolánk értékelése

Az egészségügyi középiskolák a legjobb szakiskolák között Szlovákiában

Lehetséges, hogy mindenki számára természetes, hogy ennek így kell lennie. Az egészségügyi középiskolákban a minőségi oktatásra kell helyezni a hangsúlyt, hiszen ők készítik fel dikjáikat a beteg emberek ápolására. Talán, aki kételkedett ebben, annak kételyeit eloszlathatja a Gazdasági és Szociális Reformok Intézete az INEKO. Felmérésük szerint egyértelműen az egészségügyi szakiskolák a legjobbak, országos szinten.  Az első húszban a 480 szakközépiskola közül  öt egészségügyi iskola végzett. A mi iskolánk az előkelő 12. helyet foglalta el. A függyetlen értékelés kritériumaik az alábbi oldalon olvashatók  INEKO.

Fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy Szlovákiában csak harminc egészségügyi középiskola van és a legtöbb kerületi szinten is az élvonalban van.

Forrás:

SZŠ patria medzi najlepšie odborné školy na Slovensku.

 

Karácsonyi üdvözlet

KELLEMES KARÁCSONYI  ÜNNEPEKET

kíván

az iskola  vezetősége és tanári kara

 

 

 

Értesítés – felvételi vizsgák az első osztályba a 2021/2022-es tanévre

Az iskola igazgatósága értesíti az érdeklődőket, hogy még vannak szabad helyek a 5361 M Praktikus nővéri szak betöltésére a 2021/2022-es iskolai évre.

5361 M Praktikus nővéri szak – magyar nyelvű osztály     17 szabad hely.

5361 M Praktikus nővéri szak – szlovák nyelvű osztály     8 szabad hely.

A felvételi vizsgák 2. fordulójára 2021.június 22-én kerül sor.

Az érdeklődők bővebb információkat a 031/552 26 50 telefonszámon kapnak.