+421 (0)31 552 26 50 szsdunstreda@gmail.com slovenská verzia

Aktualitások

HÍV AZ ISKOLA…

Örömmel és sok szeretettel várunk minden diákot, szülőt és iskolabarátot 2022. szeptember 5-én a 2022/2023-as tanév ünnepélyes megnyitójára, melyre 9.00 órakor kerül sor az iskola udvarán.

Iskolák, amelyek megváltoztatják a világot

Iskolánk bekapcsolódott a tanárok szakmai fejlődését elősegítő fejlesztő programba – “Iskolák, amelyek megváltoztatják a világot”. A program elősegíti  a diákok társadalmi és életre való képességeinek fejlesztését.
A projekt koordinátora Mgr. Malík Anita.
A program az alábbi weboldalon érhető el:

https://skolyktoremeniasvet.sk/

Sikeres pályázaton túl – AMIKOR A TETTREKÉSZSÉG ÉS A TAPASZTALAT TALÁLKOZIK

A Dunaszerdahely Város Önkormányzatának és iskolánk hosszú éves gyümölcsöző együttműködésnek köszönhetően ebben az iskolai évben sikeresnek mondhatjuk Húsvét szebb környezetben megvalósult pályázatunkat. Igaz, a pályázat befejező aktivitása nem az említett ünnep előtt zárult, tekintettel az időjárási és járványügyi helyzetre, hanem a Föld napján.

Tovább →

TÉGED IS VÁRUNK!

Nagyszombat megye támogatja azon 9. osztályos diákokat, akik hiányszakmákban tanulnak tovább. Az egyik ilyen tanulmányi szak az egészségügyi asszisztens. A támogatás a következőkben nyilvánul meg: havi 50 Euró anyagi hozzájárulás, ingyenes kollégiumi elhelyezés az 1. és 2. évfolyamban. Bővebb információ a megye oldalán található!