+421 (0)31 552 26 50 szsdunstreda@gmail.com slovenská verzia
Legfrissebb cikkek

Tisztelet emlékének!

2020. június 11-én Mgr. Jaroslav Budz, tanár tragikus körülmények közt hunyt el, közfeladait ellátva. Hős lett, pedig nem akart az lenni, csak a kötelességét teljesítette. Becsülete diktálta, hogy azt tegye, amit tett.  Védelmezte, óvta diákjait és kolléganőjét a merénylőtől. Tettét nagyra értékeljük. Olyan ember volt, aki értékrendjében az emberi élet volt a legdrágább. Ez szerint élt és cselekedett mindig, és most is. Egyperces néma csenddel tisztelegjünk emlékének!    

Értesítés – felvételi eredmények az első osztályokban a 2020/21-es iskolai évben

Az iskola igazgatósága értesíti a betöltött és szabad helyek számát az első évfolyamba a 2020/21 - es iskolai évben praktikus nővér és szanitár (segédápoló) tanulmányi szakon: praktikus nővér:            100%-os betöltöttség  –  Ø szabad hely. szanitár (segédápoló):   8 szabad hely vár betöltésre a felvételik 2. fordulóján.  

A felvételiző diákok névsora a 2020/2021-es iskolai évre

A  JELENTKEZŐ DIÁKOK NÉVSORA PRAKTIKUS NŐVÉRI SZAKRA

- MAGYAR OSZTÁLYBA

A jelentkezők határozat formájában, postai úton lettek értesítve a felvételéről, illetve felvételi kérelmük elutasításáról.    

A  JELENTKEZŐ DIÁKOK NÉVSORA PRAKTIKUS NŐVÉRI SZAKRA

- SZLOVÁK OSZTÁLYBA

 

A  JELENTKEZŐ DIÁKOK NÉVSORA SZANITÁR (SEGÉDÁPOLÓ) SZAKRA

                                   

Az Ápolók Nemzetközi Napjára

Az írás a Csallóköz regionális hetilapjában jelent, iskolánk tanárának állandó rovatában: A lámpás hölgy nyomában. Tovább →
Najnovšie fotky zo života školy