2020-02-2-banner-sk
+421 (0)31 552 26 50 info@szsds.sk magyar verzió

Örömteli esemény színhelye volt a dunaszerdahelyi Egészségügyi Középiskola

Sorry, this entry is only available in “Maďarčina”. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Az írás a www.parameter.sk magyar hírportálon jelent meg 2018. október 1-én, https://parameter.sk/oromteli-esemeny-szinhelye-volt-dunaszerdahelyi-egeszsegugyi-kozepiskola.

Örömteli esemény zajlott pénteken a dunaszerdahelyi Egészségügyi Középiskolában.

Örömteli esemény színhelye volt a dunaszerdahelyi Egészségügyi Középiskola

Testvériskolájuk, a soproni Eötvös József Evangélikus Gimnázium, Egészségügyi és Művészeti Szakgimnázium tanári karát és alkalmazottait látták vendégül. A találkozás célja az volt, hogy ismerkedjenek, barátkozzanak, tapasztalatokat cseréljenek.

Mgr. Fekete Ildikó igazgatóhelyettes , PaedDr. Miklós Beáta- igazgatónő, PhDr. Feneš Zsuzsanna – a szakoktatás koordinátora

Miklós Beáta igazgatónő üdvözlő szavai után a vendégeknek lehetőségük volt kipihenni az út fáradalmait egy frissítő és kötetlen beszélgetés során. Az állófogadást Kornfeld Tibor előadása követte Dunaszerdahely történelméről, mely igazán felkeltette a soproni kollégák érdeklődését. A közösen elfogyasztott ebéd után a vendégek megtekintették az iskola szaktantermeit, és az ott folyó oktató-nevelő munkát. Ezt követően közösen meglátogatták a MOL Arénát.

A találkozó záróprogramjaként kisvonattal utazták körbe város utcáit, a a nevezetességeket, majd megelégedve a mihamarabbi viszontlátás reményében elbúcsúztak egymástól.

(-)