+421 (0)31 552 26 50 szsdunstreda@gmail.com magyar verzió

Örömteli esemény színhelye volt a dunaszerdahelyi Egészségügyi Középiskola

Sorry, this entry is only available in Maďarčina.

Az írás a www.parameter.sk magyar hírportálon jelent meg 2018. október 1-én, https://parameter.sk/oromteli-esemeny-szinhelye-volt-dunaszerdahelyi-egeszsegugyi-kozepiskola.

Örömteli esemény zajlott pénteken a dunaszerdahelyi Egészségügyi Középiskolában.

Örömteli esemény színhelye volt a dunaszerdahelyi Egészségügyi Középiskola

Testvériskolájuk, a soproni Eötvös József Evangélikus Gimnázium, Egészségügyi és Művészeti Szakgimnázium tanári karát és alkalmazottait látták vendégül. A találkozás célja az volt, hogy ismerkedjenek, barátkozzanak, tapasztalatokat cseréljenek.

Mgr. Fekete Ildikó igazgatóhelyettes , PaedDr. Miklós Beáta- igazgatónő, PhDr. Feneš Zsuzsanna – a szakoktatás koordinátora

Miklós Beáta igazgatónő üdvözlő szavai után a vendégeknek lehetőségük volt kipihenni az út fáradalmait egy frissítő és kötetlen beszélgetés során. Az állófogadást Kornfeld Tibor előadása követte Dunaszerdahely történelméről, mely igazán felkeltette a soproni kollégák érdeklődését. A közösen elfogyasztott ebéd után a vendégek megtekintették az iskola szaktantermeit, és az ott folyó oktató-nevelő munkát. Ezt követően közösen meglátogatták a MOL Arénát.

A találkozó záróprogramjaként kisvonattal utazták körbe város utcáit, a a nevezetességeket, majd megelégedve a mihamarabbi viszontlátás reményében elbúcsúztak egymástól.

(-)