+421 (0)31 552 26 50 info@szsds.sk slovenská verzia
Legfrissebb cikkek

Novinky v projekte Erasmus+

19113312_10155295700002319_1343815898_n

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak “Szlovák” nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

V termíne od 27.05. do 09.06.2017 sa uskutočnila 14- dňová mobilita v odbornej príprave a vzdelávaní v rámci projektu Erasmus+. Projekt má názov „Čo nového u susedov? - praktické skúsenosti zdravotníckeho asistenta s odberom biologického materiálu v zdravotníckych zariadeniach v Českej republike, osvojenie si nových prístupov pri starostlivosti o pacienta“. Tovább →

ÉRTESÍTÉS

infoAz iskola vezetősége értesíti az érdeklődőket, hogy a tervezett átiskolázás a tervek szerint halad. Az átiskolázás az egészségügyi asszisztenseket érinti a márciusi egészségügyi kiáltványban megjelent kompetenciaszint emelésével kapcsolatban.

Az iskolás időpontja: 2017. június 12 - június 23.

Az 1. elméleti óra az iskola szaktantermében zajlik az iskola épületében 7:55 órától.

 

ESTI TAGOZAT EGÉSZSÉGÜGYI ASSZISZTENS SZAKON

Tisztelt Érdeklődők! Az iskola vezetősége értesíti azon érdeklődőket, akik esti tagozaton szeretnének tanulni az egészségügyi asszisztens szakon, hogy van még jeletőség jelentkezni. A képzés időtartalma: 2 év (heti két alkalommal) Érettségivel rendelkezőknek jelentkezhetnek a képzésre. A jelentkezési ív leadásának határideje: 2017. május 30. A jelentkezési ív letölthető az alábbi helyről: http://www.szsds.sk/kategorie-dokumentov/tlaciva-tlaciva-2/ Bővebb információkat személyesen, telefonon vagy elektronikusan is adunk: http://www.szsds.sk/kontakt/.  

HATÁRTALANUL! – jó volt veletek magyar barátaink!

untitled Határtalanul! pályázatot, az Emberi Erőforrások Minisztériuma – Magyarország hirdeti meg minden évben. Már második éve iskolánk, a Dunaszerdahelyi Egészségügyi Középiskola felvidéki partnere az Eötvös József Evangélikus Gimnázium és Egészségügyi Szakgimnáziumnak Sopronban. Iskolánk diákjai 2017. március 21-től – március 23-ig voltak vendégségben a magyarországi szakközépiskolában. Májusban pedig mi iskolánk fogadta a partneri iskolát. Május 9- én az iskola udvarán szívélyesen és már ismerősként fogadták diákjaink a soproni diákokat. Egy kis pihenés után, az első osztályos diákok ismertették a két nap gazdag programját, valamint felelevenítették képekben a márciusi soproni látogatás legtanulságosabb és legmulatságosabb pillanatait. A pihenést mozgalmas délután és este követte. A vendégek kilátogattak Bősre. Megismerkedtek a komplex mentőszolgálat tevékenységével. Egy életre szóló élmény volt néhányuk számára, hogy kipróbálhatták a speciális járműveket és bevetési akciót is végig nézhettek. Érdekes volt a vendégek számára a sokat, negatív értelemben emlegetett erőművet élőben is látni. A programban továbbá szerepelt pilatesz edzés, úszás a városi termálfürdőben, ismerkedés városunk és fővárosunk nevezettességeivel, valamint Vöröskő vára történelmi örökségével. A tervezett programokból nem hiányozhatott a szakmai tanulmányi látogatás a művese állomáson, Dunaszerdahelyen. Reméljük, hogy a partneri iskola diákjai és kísérő tanárai pozitív élményekkel teli napokat töltöttek el hazánkban. Az így született barátságok a szociális hálókon tovább szövődhetnek és jövőre ismét barátokként találkozhatnak akár nálunk is vagy Sopronban a diákok és tanáraik.  
Najnovšie fotky zo života školy