+421 (0)31 552 26 50 info@szsds.sk magyar verzió

A segítségnyújtás minden formájában jelen voltunk

47223894_210119246581284_7569449048210407424_n

Sorry, this entry is only available in “Maďarčina”. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

A karácsonyt megelőző időszakban az emberek igyekeznek minél többet adakozni és segíteni a rászoruló embertársainkon. Nincs ez másképpen az iskolánkban sem. A jövendőbeli egészségügyi dolgozótól jogosan el is várható, hogy ahol tud segít, együtt érez az emberekkel. Az utóbbi napokban számos eseményeken vettek részt diákjaink, amiknek ők voltak a kedvezményezői. A Dunaszerdahelyi Kórház- és Rendelőintézet rt. felhívásának tettek eleget, hogy önkéntes véradáson vettek részt a Nemzeti Transzfúziós Szolgálat kihelyezett dunaszerdahelyi részlegén Szolnoki Anita tanárnő vezetésével. Vidám kultúrműsorral és apró ajándékokkal lepték meg Mikulás ünnepség keretén belül a kórházban fekvő idős és gyermek betegeit Morvai Viola orvos-pedagógus vezetésével.

Nem utolsó sorban pedig a Edinburgh Hercege Nemzetközi Program (DofE) keretén belül, az önkéntesség, a diákok készségeinek fejlesztésének céljából létrejött nemzetközi program keretén belül színvonalas műsorban vettek részt az önkéntesekkel, a kórház dolgozóival és a meghívott vendégekkel.